Net als water
Productie in 2019

WildTgroei en Theater Strobos geven hun samenwerking de naam wildTbos.
Hun tweede jongerenvoorstelling, "Net als water" ging maart 2019 in première.

"Net als water" kwam tot stand door vele brainstormsessie en schrijfrepetities. Het verhaal en alle teksten zijn gemaakt door de jongeren en de regisseur. Ze zijn vertrokken van het idee van groep versus individu en hebben zo een het verhaal gecreëerd.

"Net als water" gaat over zeven meisjes die aan competitiesport doen. Ze zijn synchroonzwemmers en zullen er alles aan doen de synchroonsten te zijn. Uit de band springen is geen optie. Fouten maken of zeuren ook niet. Winnen is belangrijker dan deelnemen, en het team is belangrijker dan het individu. Maar onderling is er ook veel competitie. Wie kan het verste zijn tenen strekken? Wie kan het langste zijn adem inhouden? Wie is bereid tot het uiterste te gaan?

"Net als water" gaat over vriendschap, maar ook over de gevaren van een te ver doorgedreven competitie. Want hoe ver wil je gaan voor de landstitel?

"Net als water" werd geselecteerd voor Spots op West. Als je dit pareltje gemist hebt in Evergem, was de Westhoek de place to be begin juli 2019.

Regie: Anneleen Cnudde
Spel: Amber Turpyn, Clara Petillion, Eline Bos / Lena Meiresonne, Hanne Van Rentergem, Kaat De Muer, Lena Van Speybroeck, Yaris Vereecken / Mona Van Speybroeck.

! Goed nieuws !

Net als water werd geselecteerd voor 
Spots op West, 
een theaterfestival in de Westhoek!